La neste klubbtur gå til Sotra!

Vi tilbyr utleie av klubbhus og guidede båtturer til andre dykkerklubber som vil oppleve Sotra under vann.

Bilde som viser klubbhus og båt
Bilde som viser klubbhus og båt

Klubbhus med gangavstand til kai

Å ha klubbhus og båt på samme sted gjør logistikken enkel når vi skal ut på tur. Beliggenheten i Apalvågen gir umiddelbar tilgang til flotte dykkemål på vestsiden av Sotra. Klubbhuset har plass til 8 overnattingsgjester.

Med eller uten egen båt

Noen klubber velger å ta med egen båt. Det er en slipp ved kaien som gjør at man enkelt kan sjøsette en liten rib fra henger. 

Hvis dere ikke har mulighet til å ta med båt, kan vi kjøre guidede turer med klubbåten vår, Skjærgårdstrollet. Det er plass til 9 dykkere i båten. Vi pleier å tilby kveldstur fredag og to turer lørdag. Da må vi ta et lite forbehold om at vi får booket båtfører, og at ikke båten skal brukes til annen klubbaktivitet. Torsdag kveld og søndag morgen kjøres det terminturer for klubbens medlemmer, men her kan gjester også bli med hvis det er ledige plasser. 

Det er også gode muligheter for dykking fra land. Her kan vi foreslå ulike steder, basert på interesser. Ta gjerne kontakt for å få tips.

nærbilde av båt

Priser

Leie av klubbhus: Kr 1000,- per natt (totalt for 8 personer)

Leie av båt (med fører): Kr 200,- per dykker, per tur (minimum 4 dykkere)

Luftfylling: 50 kr per flaske

Flotte naturdykk venter på dere!

Stavanger Dykkerklubb har besøkt oss mange ganger, og har laget en utrolig flott video som viser litt av hva Sotra har å by på.

Send forespørsel