Kommende dykketurer

Påmelding legges ut tidligst en uke før.

Se terminliste for fullstendig oversikt over kommende dykk og hvem som er båtfører.

Dykkemål

Turene våre går som regel ut mot havet hvis været tillater det, ca. 15–30 min. seilas fra Apalvågen. Fokus er på fangst og naturdykk. Vi har mange flotte dykkemål i nærområdet, og forsøker å variere mellom disse, slik at man ikke alltid dykker på samme sted. Basert på dagens værforhold, ønsker fra dykkerne og evt. hensyn til nybegynnere, velger båtfører hvor turen går.

Logistikk

Båten har plass til maks 10 dykkere, inkludert båtfører. Hvis det er mange påmeldte, eller båtfører ønsker å dykke selv, deler vi oss i to puljer. Vi bruker ca. 3–4 timer på en tur hvis det dykkes i to puljer, ca. 2 timer hvis det dykkes i en pulje, forutsett at vi ikke kjører lenger enn 30 minutter fra Apalvågen og at alle er effektive med påkledning. Det hender vi kjører lengre søndagsturer hvis det er fint vær og ingen har dårlig tid.

Båten går presis 11:00/18:00, så man må være på plass med utstyr i båten innen det. Det er lurt å møte opp 30 minutter før avgang og beregne tid for eventuell luftfylling.

Gjester

Gjestedykkere er velkommen til å være med på våre dykk, hvis det er ledig plass. (Medlemmer prioriteres.)
 
Hvis det er første gang du dykker med oss, anbefaler vi at du leser gjennom praktisk info, så er du litt forberedt før du blir med på tur.

Påmeldingsregler