Båt på stille sjø i solskinn med Herdlabroen i bakgrunnen

Invitasjon til helgetur til Herdla 2024

Vi inviterer herved til medlemstur til Herdla helgen 9.–11. februar 2024. Vi satser på at vi kan reise 16 personer, fordelt på 4 leiligheter.

Dykking

Vi legger opp til fire dykk: ett dykk fredag, to dykk lørdag og ett dykk søndag. Første dykk fredag blir så snart båten er ankommet og de 8 første dykkerne (+båtfører) er klare.

Bevertning

Fredag: Hotdogs ved ankomst, fiskesuppe til kvelds.

Lørdag: Frokost, lunsj og festmiddag med råvarer fra dagens fangst (inkludert vin til maten)

Søndag: Frokost

Ta med

 • Dykkerutstyr og så mange fulle flasker luft du har tilgjengelig.
 • Eventuell drikke utover det som serveres til maten på lørdag.
 • Badetøy (Vi satser på at badestamp, badstu og basseng er åpne for bruk)

Logistikk

 • Vi bor på Herdla Ferie & Fritid
 • Alle deltagere vil få utdelt oppgaver, som f.eks. å kjøre båt, hjelpe til på kjøkken, sløye fisk eller betjene kompressor.
 • Det settes opp to puljer for hvert dykk, til fast oppsatte klokkeslett. Turleder tar med skjema som alle skriver seg opp på ved ankomst. Der skriver man seg opp på enten pulje 1 eller 2. (Her gjelder førstemann til møllen, det blir maks 8 i hver pulje uansett)
 • Vi tar med bærbar kompressor fra klubbhuset, så vi kan fylle luft på stedet. Det er uansett lurt å ta med (evt. låne) flere flasker og fylle dem på forhånd, slik at det ikke går så mye tid på luftfylling mellom dykkene.

Betaling

Prisen er 1900 kr per person og inkluderer opphold, sengetøy, utvask og mat (+ vin til middagen). Turavgiften betales inn til konto 3628.07.07362 helst så snart plassen er bekreftet og senest en uke før turen. Merk betaling med egenandel helgetur og ditt navn.

Påmelding

Påmelding starter fredag 12. januar klokken 20:00. Svar i denne tråden for å melde deg på. Førstemann til møllen gjelder. Eventuelle forsøk på påmelding før kl. 20:00 vi ikke godkjennes.

NB. Frem til og med 19. januar er det kun medlemmer som betalte kontingent for fjoråret som kan melde seg på. Fra 20. januar åpnes det for at nye medlemmer også kan melde seg på, hvis ledige plasser. Påmelding er bindende og turavgift refunderes ikke, med mindre det er noen på venteliste som kan overta plassen. Det er lov å sette seg direkte på venteliste også, om man ikke er helt sikker på om man kan reise.

Påmeldte

 1. Trond
 2. Morten
 3. Anette
 4. Allan
 5. Mikael
 6. Simen
 7. Viljar
 8. Frank
 9. Caroline
 10. Kjetil
 11. Tom
 12. Martin
 13. Bogdan
 14. Robert

Venteliste

17 kommentarer

Legg igjen en kommentar