Påmelding landdykk søndag 25. juni

NB: Klubbens sikkerhetsregler (2b) krever at alle dykk som gjennomføres i klubbregi skal ha minst en person i overflateberedskap. Styret ser at dette kravet vil gjøre det vanskelig å få gjennomført et lavterksel-tilbud om landdykk, da det krever at frivillige stiller som dykkeledere. Vi gjør derfor oppmerksom på at dette dykket regnes som privat dykketur uten overflateberedskap, med mindre en dykkeleder melder seg (og tar med O2-koffert og dykkeflagg), eller man er flere par som dykker i to puljer.

Oppmøte ved klubbhuset kl. 11:00 (søndager) og kl. 18:00 (torsdager). De påmeldte blir enige om hvor turen skal gå (skriv gjerne forslag i påmeldingen). Meld deg på ved å skrive navn om mobilnummer i kommentarfeltet.

Legg igjen en kommentar

Påmeldingsregler

Alle som skal dykke må melde seg på gjennom websiden ved å legge igjen navn og mobilnummer i kommentarfelt til valgte dykkedag.
 
Frist for påmelding er kl. 14:00 på tirsdager og torsdager, og kl. 21:00 lørdag, for dykk på søndager.

Uanmeldte dykkere garanteres ikke plass, og kan avvises av båtfører. De som evt. vil melde seg på etter fristen må kontakte båtfører på telefon. Avmelding skjer også på websiden, eller man ringer båtfører etter fristen.

Båtfører stiller ved minimum 2 påmeldte dykkere.

Det er plass til maks 10 dykkere (inkludert båtfører). Ved flere enn 10 påmeldte, blir prioriteringen:

  1. Medlemmer påmeldt på web (innen frist)
  2. Gjestedykkere påmeldt på web (innen frist)
  3. Medlemmer som melder seg på etter frist.
  4. Gjester meldt på etter frist

Gjestedykkere vil få varsel på telefon om de ikke får plass.