Invitasjon til helgetur til Bømlo 2023

Vi inviterer herved til dykketur til Bømlo helgen 3.–5. November 2023. Vi satser på at reiser 12 personer .

Dykking

Vi legger opp til fire dykk: ett dykk fredag, to dykk lørdag og ett dykk søndag. Første dykk fredag blir så snart de første 6 dykkerne (+båtfører) er klare.

Bevertning

Fredag: Hotdogs ved ankomst, fiskesuppe til kvelds.

Lørdag: Frokost, lunsj og festmiddag med råvarer fra dagens fangst (inkludert vin til maten)

Søndag: Frokost

Ta med

 • Dykkerutstyr og så mange fulle flasker luft du har tilgjengelig.
 • Eventuell drikke utover det som serveres til maten på lørdag.
 • Husk også ta med egne håndklær, sengetøy ,dyne osv.

Logistikk

 • Det må være seks påmeldte for at det blir tur. Maks 12 stykk grunnet soveplasser
 • Alle deltagere vil få utdelt oppgaver, som f.eks. å kjøre båt, hjelpe til på kjøkken, sløye fisk eller betjene kompressor.
 • Det settes opp to puljer for hvert dykk, til fast oppsatte klokkeslett. Turleder tar med skjema som alle skriver seg opp på ved ankomst. Der skriver man seg opp på enten pulje 1 eller 2. (Her gjelder førstemann til møllen, det blir maks 6 til 8 i hver pulje )
 • Vi har huset fra 12.00 fredag til 12.00 søndag.

Betaling

Prisen er 1600 kr per person og inkluderer opphold, båtleie, drivstoff, utvask og mat (+ vin til middagen). Alle må betale for sine egne luft fyllinger. (70kr) På Bømlo har de kun vanlig luft. http://bomlo-sportsdykkere.com/utleige/priser/

Turavgiften betales inn til konto 3628.07.07362 helst så snart plassen er bekreftet og senest en uke før turen. Merk betaling med egenandel helgetur og ditt navn.

Påmelding

Påmelding starter fredag 6. Oktober klokken 20:00. Svar i denne tråden for å melde deg på. Førstemann til møllen gjelder. Eventuelle forsøk på påmelding før kl. 20:00 vi ikke godkjennes.

NB. Medlemmer av Sotra sports Dykkerklubb har førsteprioritet , Personer som ikke er medlem i klubben kan sette seg på liste. Påmelding er bindende og turavgift refunderes ikke, med mindre det er noen på venteliste som kan overta plassen. Det er lov å sette seg direkte på venteliste også, om man ikke er helt sikker på om man kan reise.

Påmeldte

 1. Turleder Frank
 2. Kjersti og Cava
 3. Anette
 4. Simen
 5. Georg
 6. Tom
 7. Morten
 8. Pet
 9. Bogdan

Venteliste:

8 kommentarer

Legg igjen en kommentar