Invitasjon til helgetur til Herdla

Vi inviterer herved til medlemstur til Herdla helgen 4.–6. februar 2022. Vi satser på at vi kan reise 16 personer, fordelt på 4 leiligheter. Vi må selvfølgelig ta forbehold om at gjeldende smitteråd og regler kan endres. Per dags dato vet vi ikke hva som vil gjelde for denne helgen.

Dykking

Vi legger opp til fire dykk: ett dykk fredag, to dykk lørdag og ett dykk søndag. Første dykk fredag blir så snart båten er ankommet og de 8 første dykkerne (+båtfører) er klare.

Bevertning

Fredag: Hotdogs ved ankomst, fiskesuppe til kvelds

Lørdag: Frokost, lunsj og festmiddag med råvarer fra dagens fangst (inkludert vin til maten)

Søndag: Frokost

Ta med

 • Dykkerutstyr og så mange fulle flasker luft du har tilgjengelig.
 • Eventuell drikke utover det som serveres til maten på lørdag.
 • Badetøy (Vi satser på at badestamp, badstu og basseng er åpne for bruk)

Logistikk

 • Alle deltagere vil få utdelt oppgaver, som f.eks. å kjøre båt, hjelpe til på kjøkken, sløye fisk eller betjene kompressor.
 • Det settes opp to puljer for hvert dykk, til fast oppsatte klokkeslett. Turleder tar med skjema som alle skriver seg opp på ved ankomst. Der skriver man seg opp på enten pulje 1 eller 2. (Her gjelder førstemann til møllen, det blir maks 8 i hver pulje uansett)
 • Vi tar med bærbar kompressor fra klubbhuset, så vi kan fylle luft på stedet. Det er uansett lurt å ta med (evt. låne) flere flasker og fylle dem på forhånd, slik at det ikke går så mye tid på luftfylling mellom dykkene.

Betaling

Prisen er 1700 kr per person og inkluderer opphold, sengetøy, utvask og mat (+ vin til middagen). Turavgiften betales inn til konto 3628.07.07362 helst så snart plassen er bekreftet og senest en uke før turen. Merk betaling med egenandel helgetur og ditt navn.

Påmelding

Påmelding starter fredag 7. januar klokken 20:00. Svar i denne tråden for å melde deg på. Førstemann til møllen gjelder. Eventuelle forsøk på påmelding før kl. 20:00 vi ikke godkjennes.

NB. Frem til og med 13. januar er det kun medlemmer som betalte kontingent for fjoråret som kan melde seg på. Fra 14. januar åpnes det for at nye medlemmer også kan melde seg på, hvis ledige plasser. Påmelding er bindende og turavgift refunderes ikke, med mindre det er noen på venteliste som kan overta plassen. Det er lov å sette seg direkte på venteliste også, om man ikke er helt sikker på om man kan reise.

Covid-forbehold

 • Dersom det blir få deltakere enten på grunn av laber påmelding eller at det innføres strengere restriksjoner, kan det hende turavgiften må oppjusteres. Prisen er basert på at vi blir 16 deltakere. (10 deltakere = 2200 kr)
 • Hvis deltakerantall må reduseres, fjerner vi de som er sist påmeldt fra listen.
 • Alle må respektere eventuelle avstandskrav og være flink med smitteforebyggene tiltak og god håndhygene.
 • Hold deg hjemme om du har forkjølelsessymptomer som hoste, tett eller rennende nese.

Påmeldte

 1. Mikael
 2. Kjersti og Cava
 3. Georg
 4. kjetil
 5. Anette
 6. Viljar
 7. Alan
 8. Simen
 9. Trond Rune
 10. Frank
 11. Tom
 12. Morten F
 13. Per Einar
 14. Morten C
 15. Raymond
 16. Ingvild

Venteliste:

 1. Jordan

26 kommentarer

 1. Fana’s største skapstril krysser armer og bein for lavere behov for restriksjoner fremover (og perfekt inne-temperatur til å sette ny cider 🤞)!

  Kanskje det må forbederes skikkelig quiz denne gangen?

  Vennleg helsing,
  Wanna-be trubadur & quizmaster
  404 83 071

 2. Hei
  Litt treig her 🙄
  Før meg opp på venteliste

  Ingvild Ydse har og veldig lyst ( ble medlem as we speak, og venter på søknadsbehandling..

  Så ja.. 2 på venteliste hvis mulig ?

Legg igjen en kommentar