Påmelding Herdla 2021 (fullbooket)

Vi har bestemt oss for å prøve å få til Herdla-tur 5. til 7. februar 2021. Så da setter vi i gang påmelding.

Vi kan være maks 10 deltagere i år, grunnet nasjonale tiltak mot korona. Alle som melder seg på må være friske. Hvis man får symptomer på forkjølesle eller korona før avreise, må man melde avbud.

Vi leier hele huset som er 5 leiligheter, og fordeler oss slik at alle får hvert sitt soverom og det blir bare to personer i hver leilighet. Da blir det mulig å holde god avstand til hverandre innendørs.

Vi må gjøre ting litt annerledes i år en vanlig, så alle må respektere avstandskrav (minimum en meter) og være flink med smitteforebyggene tiltak og god håndhygene. Vi tilrettelegger for at det skal være mulig å gjennomføre turen på en trygg måte, men er avhegngig av at dere som deltar også tar ansvar. Organiseringen ved felles middager og frokost kommer vi til å  lage egne instrukser på. (Hvem som skal dekke på og hvordan vi skal sitte.) 

På grunn av lavere antall deltakere, vil prisen bli litt dyrere en vanlig. For 10 påmeldte vil prisen komme på 2200 kr pr. pers. Det inkluderer dykketurer, opphold, sengetøy, håndkle og mat. For de som ønsker alkohol til maten må dette medbringes selv.

Vi tar med oss bærbar kompressor, men anbefaler å komme med fulle flasker og eventuelt flere flasker for dem som har det. Dykkebåten vår blir kjørt til Herdla på fredag slik at første tur går når de første 5 dykkerne er klare. Ellers legges det opp til to dykk lørdag og ett dykk søndag, som vanlig.

Påmeldte:

 1. Frank (turleder)
 2. Tom Kjetil
 3. Simen
 4. PET
 5. Anette
 6. Georg
 7. John Ivar
 8. Erik
 9. Kjersti
 10. Mikael

Evt. venteliste om noen skulle melde avbud:

 1. Viljar

15 kommentarer

 1. Hadde en gammel utgått epost-adresse registert før min aktive TV 2 adresse. Og fikk ingen mail. (trolig en bug hos NIF) Uflaks, det er vi vant med. None to blame. Ha en strålende Herdlatur 🙂

Legg igjen en kommentar