Invitasjon til Herdla-tur 19.–21. februar 2021 (avlyst)

Siden etterspørselen etter helgetur var større enn det vi forvent, og ikke alle fikk plass på den ordinære turen, har vi bestemt oss for å kjøre på med enda tur i år. Vi har booket 19.–21. februar, så da setter vi i gang en ny runde med påmelding.

Hvis ikke ti plasser er fylt opp innen fristen, må vi vurdere om turen avlyses eller prisen per deltaker settes opp. Vi må selvfølgelig ta forbehold om endrede koronaregler også, men enn så lenge satser vi på at vi klarer en tilsvarende tur.

Påmeldingsinfo

Påmelding starter lørdag 6. februar kl. 10:00.

Alle klubbens medlemmer kan melde seg på, men de som ikke deltok på den første turen prioriteres ved eventuell fullbooking.

Frist for påmelding er mandag 15. februar kl. 15:00.

Hvis det fortsatt er ledige plasser etter fristen, gjelder førstemann til mølla-prinsippet, enten man har deltatt på første tur eller ikke. (Slik at ingen kastes ut av påmeldingsliten på kort varsel).

Turinfo

Vi kan være maks 10 deltagere, grunnet nasjonale korona-regler. Alle som melder seg på må være friske. Hvis man får symptomer på forkjølelse eller korona før avreise, må man melde avbud. Alle må respektere avstandskrav på minimum en meter, og være flink med smitteforebyggene tiltak.

Vi leier hele huset som er 5 leiligheter. Da får alle hvert sitt soverom, og det blir to personer i hver leilighet. Det vil gjøre det mulig å holde god avstand til hverandre innendørs.

For 10 påmeldte vil prisen komme på 2200 kr per person. Det inkluderer dykketurer, opphold, sengetøy, håndkle og mat. For de som ønsker alkohol til maten må dette medbringes selv.

Vi tar med oss bærbar kompressor, men anbefaler at man kommer med fulle flasker og eventuelt flere flasker for dem som har det. Dykkebåten vår blir kjørt til Herdla på fredagen, så første tur går når de første 5 dykkerne er klare. Ellers legges det opp til to dykk lørdag og ett dykk søndag, som vanlig.

Påmeldte:

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar