Herdla-tur 2021

På grunn av de nasjonale korona-reglene, har vi innsett at det ser mørkt ut med tanke på å få gjennomført ordinær Herdla-tur 5. til 7. februar.

Men, som vi også har sett, endres regler uke for uke. Vi har derfor vært i kontakt med Herdla Ferie & fritidssenter, som sier vi kan melde avbud helt fram til vi skal reise, uten å bli belastet for leie. Foreløpig har vi derfor ikke kansellert bestillingen, i håp om at situasjonen skulle endre seg.

Nåværende regelverk sier at vi kan samles maks 10 personer (med en meters avstand) innendørs i leigde lokaler. Så det vil jo være gjennomførbart med en nedskalert tur, men med en del begrensninger og tiltak for å hindre potensiell smitte.

I første omgang ønsker derfor styret å få svar fra de medlemmene som fortsatt ønsker å være med 5. til 7. februar, for å se hvor mange som ønsker å melde seg på hvis vi åpner for tur denne helgen. Dette er ikke en påmelding, men kun en indikasjon for oss i styret om hvor mange medlemmer som ønsker å være med. Da blir det lettere å ta en avgjørelse om det er hensiktsmessig å åpne for påmelding i det hele tatt. Hvis ikke turen er gjennomførbar denne helgen, kommer vi mest sannsynlig til å flytte den til en senere anledning.

8 kommentarer

Legg igjen en kommentar